Skip to main content

Bag om ØSB A/S

Ølstrup Special Beton A/S blev stiftet af Søren Bank Sørensen og Karsten Sandal i 2002. Og i dag danner adressen i Ølstrup hovedsæde for Industri Beton A/S.

Det hele startede med produktion af sålbænke, og i dag tæller opgaverne også altaner, trapper, søjler, broer, tunneller, trin, trapper og meget mere.

Vi laver stort set alt inden for beton, og vi vil også gerne kigge på jeres opgave - stor som lille.

Industri Beton A/S er en virksomhed, som har specialiseret sig i at deltage aktivt i udviklingen og konstruktionen af produkter til byggeindustrien, og så udfører vi også andre specialløsninger - tilpasset den enkelte kundes ønsker.

Endelig er vi via vores smedeafdeling i stand til at levere konstruktioner i stål, såsom beslag, lejeplader og formudstyr samt bearbejdning af træ på vores CNC-maskine i formbygafdelingen.

Vi arbejder målrettet for at sikre et kontinuerligt højt kvalitetsniveau i konstruktionen og produktionen af vores betonelementer. Vores kvalitetsstyringssystem opdateres løbende i takt med udgivelsen af nye direktiver vedrørende kvaliteten af produkterne.

Gennem et nært samarbejde med vores kunder, samt en dynamisk og dygtig medarbejderstab, kan vi sikre en høj grad af fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Industri Beton A/S er med andre ord et firma, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst service sættes højt, og hvor velkvalificerede medarbejdere er klar til at møde fremtidens udfordringer.