Skip to main content

Kvalitetsansvarlig

Industri Beton søger en kvalitetsansvarlig til Sønderjylland

Kvalitetsansvarlig søges på Djursland - Jobbet er besat

Til Industri Betons afdeling i Perstrup på Djursland søger vi til snarlig tiltrædelse en kvalitetsansvarlig til vores betonproduktion. Du har erfaring fra betonbranchen og kender til fremstilling af beton og sammensætning af recepter. Du indgår i et kvalitetsteam på tværs af vores fabrikker. Du kan læse konstruktionstegninger, og du kan anvende diverse måleudstyr bl.a. til kontrol af dimensioner. Oplæring vil naturligvis finde sted.

Som person er du meget kvalitetsbevidst og pligtopfyldende, og du får ansvaret for kvaliteten på lokationen med udgangspunkt i interne såvel som eksterne krav og regler. Du går forrest, når det handler om kvalitet på arbejdspladsen, og du er med til at højne medarbejdernes kvalitetsbevidsthed og at sørge for, at virksomhedens kvalitetspolitik, - procedurer og -instruktioner kendes og efterleves af medarbejderne. Du skal derfor have både lyst og evne til at lære fra dig. Dine arbejdsopgaver tilrettelægges i samarbejde med de øvrige medarbejdere i kvalitetsteamet.

En håndværksmæssig baggrund er en fordel, men ikke et krav. Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter fleksibilitet, godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du er god til at kommunikere på alle niveauer, og da vi også har udenlandske medarbejdere, er det en fordel med gode engelskkundskaber.

Arbejdsopgaver

  • Daglig kvalitetskontrol og kontrolopmåling af elementer
  • Beton- og armeringskontrol
  • Registrering/dokumentation af udførte kvalitetsopgaver
  • Behandling af afvigelser og rapportering af kvalitetsproblemer
  • Opfølgning på efterlevelse af virksomhedens kvalitetspolitik
  • Medvirke til at højne medarbejdernes kvalitetsbevidsthed
  • Ad hoc opgaver

Vi tilbyder 
et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning 
Synes du, jobbet lyder interessant? Så send din ansøgning og dit CV mærket ”Kvalitetsansvarlig” til job-pbi@industribeton.dk senest den 22. september 2022. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingschef for HQSE Carsten Greibe på tlf. 87748519/41905470. Samtaler afholdes løbende derefter, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.