Skip to main content

Om Byggebjerg Beton A/S og Betonstøberiet ApS

Om Byggebjerg Beton A/S

Byggebjerg Beton er specialister i betonelementer til jernbanen, industri, miljø og genvinding. Siden virksomhedens start i 1972 har vi været i konstant vækst. Vi beskæftiger i dag ca. 50 dygtige medarbejdere.

Vores produktprogram inden for betonelementer spænder vidt. Fra væg- og facadeelementer over A- og L-elementer til frifods- og siloelementer. Udover vores standardproduktprogram laver vi i stor udstrækning også kundespecifikke løsninger. Vi er kendt for at levere betonelementer med stor stabilitet, i høj kvalitet, der er lette at montere og til konkurrencedygtige priser.

Uanset opgaven sætter vi samarbejdet med vores kunder i centrum og sikrer, at opgaven følges til dørs. For os er kvalitet og pålidelighed to helt centrale begreber, som vi målrettet forfølger for at kunne yde vores kunder den bedste service. Vi er ordholdende, leverer til aftalt tid og strækker os langt for at tilfredsstille kunden.  

Vores elementer produceres i høj kvalitet og med en flot finish og overflade efter kundens ønske. Vores standardelementer lagerføres i mange forskellige modeller, hvilket betyder kortest mulig leveringstid. Individuelt tilpassede løsninger er en del af vores dagligdag.  
  
Med Byggebjerg Beton er du sikret en erfaren, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner inden for alle områder af betonelementer. Fra projektering og tegning til produktion og montage. 

I dag hedder vi Byggebjerg Beton Industri A/S og er en del af Industri Beton A/S.

 

Betonstøberiet ApS

Betonstøberiet blev grundlagt af DSB i år 1900 med henblik på at producere støbte, armerede og uarmerede betonartikler af høj kvalitet til statsbanernes egne stationer og jernbaneanlæg.

I 2001 afstod Banestyrelsen virksomheden til Flemming Krause. Han drev i sin tid  Betonstøberiet (med DSB som primæraftager) med de oprindelige banerelaterede produkter ved siden af en række nyudviklinger, som også henvender sig til andre infrastrukturelle typer af anlæg. 

Efter en brand på fabrikken i Langå den 26 juni 2008, overtog Byggebjerg Beton A/S salg og produktion af Betonstøberiets produkter til jernbanen, perronbyggeriet samt broelementer. Mens Dansk Autoværn i Silkeborg overtog salg og produktion af produkterne til vejsegmentet. Branden betød, at produktionen og lageret i Langå blev nedlagt og forlagt til de 2 virksomheder.