Skip to main content

Tribuner

Forkæl jeres stadion og jeres tilskuere
Betontribunerne er elementopbygget i grå beton og er dermed meget fleksible løsninger, der kan opbygges, præcis som I vil have det. Mini-tribunen producerer vi desuden også i hvid beton.

Betonelementer til minitribuner
Tribunerne bliver produceret i hvid eller grå beton. Hver sektion er 2,4 m bred og 2,0 m høj fra øverste trin til loftet. I kan sammensætte tribunen med det antal sektioner, der passer til jer. Vælg desuden detaljer afhængig af jeres behov - såsom eftermontage af læskærme, værn, stole, reklamebannere og el. Mulighederne er mange.

Tribuner til større anlæg
Den store tribune leveres med ståltag, gelændere og værn. Desuden monterer vi tribunestole, hvor I har mulighed for at påsætte stolenumre for pladsanvisning. Under selve tribunen er der mulighed for indretning af diverse lokaler: omklædning, depot, toiletter, kiosk mv.  - se vores debut med den store tribune i Ringkøbing (ses under referencer - klik på teksten).

Unik placering til jeres sponsorer
På begge tribune-modeller er der mulighed for at montere reklamebannere. På den måde kan I give jeres sponsorer en helt unik opmærksomhed. 

Professionel montage
Vi sørger selvfølgelig for, at tribunerne bliver monteret, med alt hvad det indebærer - inklusiv den sidste afsluttende finish med bløde fuger. Montagen udføres af vores erfarne montører.

Vil du vide mere om betonelementer til tribuner, trapper mv., så tag fat i Ølstrup-afdelingen på +45 97 34 60 24.