Skip to main content

Fortanke

Fortanke er et meget fleksibelt beholdersystem, der er populært hos landbruget på grund af en enkel og let montage. De har mange anvendelsesmuligheder, som fx fortanke inden gylletanken, til forsuringsanlæg eller ved biogasanlæg.

Miditankene leveres med kapacitet fra 20,0 - 39,35 m³, hvorimod du kan få op til 300 m³ med andre typer beholdere i vores produktprogram.

 

TypeFormKapacitetTon pr. elementDokumenter
MidiSekskantetFra 20 m³ (top- og bundelement) og op
til 39,35 m³ (top- og bundelement +
3 mellemringe)

7 (top og bund)

2,55 (mellemring)

Systembeskrivelse

Tegning

FlexiCirkulær40,5 - 3.889,7 m³ Str. oversigt

Miditankenes top og bund er udført i helstøbte elementer og monteres med kun én horisontal samling. Det sikrer stabile og tætte beholdere, som også kan udføres nedgravet under grundvandets vandspejl.

Udsparing for rørledninger udføres på stedet eller fra fabrik. Der er mulighed for tilførsel af forskellige rørtyper helt op til Ø 560 mm.

Miditanke
Miditanken udføres af 2-5 sekskantede elementer med et udvendigt mål på 3.000 mm. Hvis du ønsker øget rumindhold, kan der indsættes 1,0 m mellemringe mellem top- og bundelement. Hver mellemring øger beholdervolumen med 6,5 m³. Sammenhængen mellem nedgravningsdybde, grundvandsspejl og brønddybde (antal mellemringe) kan have betydning for om bundelementet skal udføres med "tå".

Cirkulær Flexi
Flexi tanken produceres i tre forskellige elementhøjder: 4, 5 eller 6 meter. Anvendes den som væsketank, er den maksimale elementhøjde 6 meter. Hvorimod det er muligt at stille to beholdere oven på hinanden og på den måde opnå en højde på 12 meter, hvis der er tale om en spånsilo.

Åbne Flexibeholdere kan naturligvis også overdækkes med A-betondæk op til 38 elementer.

Beholdere, der er større end de anførte, udføres kun efter undersøgelse af de aktuelle statiske forhold.
Hvor grundvandsspejl ikke kan sikres til under bundpladeniveau, skal der udføres specielle beregninger.

10 års beholderkontrol
Bestil en beholder kontrol via dette link.