Skip to main content

Genbrugspladser

Vi har stor erfaring med opførelser af betonelementer til genbrugspladser. Det er en af vores spidskompetencer. Se listen med de genbrugspladser, vi har været en del af. Ikke så få, hvis vi selv skal sige det.

Robuste bygninger

Vi opfører velfærdsbygninger til personale og besøgende, hvortil vi producerer og leverer vægge og facader i tung beton, der sammensat giver en robust bygning. På genbrugspladserne er der netop behov for robuste konstruktioner, da de bliver brugt af mange mennesker hver dag.

Containerbåse

På selve pladsen har det gennem årene vist sig gavnligt at lade de fyldte biler køre frem på et forhøjet plateau, hvor der nedenfor placeres containere i de velplacerede containerbåse, der ofte snor sig i sildebensmønster omkring det ophøjede plateau. Her benytter vi ofte et 300L- eller 250L-element, som sørger for en passende frihøjde til nedkastning af affald i containerne.

Tilsvarende benytter vi et passende element til afskærmning af grenpladser og haveaffald. Væggenes afskærmning udfylder flere funktioner: De skærmer for vind og vejr, de danner som regel væg og hegn til naboskellet og samtidig kan personalet opsamle materialer fra dem til videre proces.

Fleksibilitet

I de tilfælde hvor der er flere fraktioner affald, leverer vi også de flytbare A-elementer som adskillelse. Skifter lagermængderne, kan A-elementerne nemt flyttes med en truck. På den måde er det let at holde affaldstyperne adskilt, og samtidig får I stor fleksibiltet med oplagring af varierende mængder.