Skip to main content

Systemtrapper

Systemtrapper opbygges af moduler med enkelte trin. Trinene anvendes hovedsageligt udendørs, fremstillet i granitbeton, så der opnås praktiske og skridsikre flader.

Til indendørs trapper kan trinene fremstilles med grå, hvide eller farvede overflader. Trinene kan også fremstilles i terrazzo, der er slebet på alle synlige overflader.

Trinene monteres på et fast underlag og skal understøttes i fuld bredde, kan efter aftale også produceres med armering, hvor de skal understøttes i siderne.

Trintypen FLEX kan bestå af en kombination af trapper med ramper. Efterbehandlingen (sandblæsning) resulterer i skridsikre overflader, der gør kombinationen trapper og ramper særdeles velegnet til kælder- og tunnelnedgange, hvor de anvendes til cykler og barnevogne.

Systemtrapperne kan efter ønske leveres med stålgelænder i forskellige udformninger og overflader.

Montagevejledning for trin og ramper (link til pdf).

Trintyper og ramper

TypeTrinhøjde (mm)Tringrund (mm)TegningStørrelser
T25175250T25Side 1
T28175280T28Side 2
T40130400T40Side 3
E28175280 (buet forkant)E28Side 4
FLEXTrappe + rampeTrappe + rampe

FLEX

Forslag med rampe

Side 5

 

Overflader

Standardoverflader: Sandblæst Dalby, sandblæst Vikans, grå eller hvid beton.

Sandblæst DalbySandblæst VikansGrå betonHvid beton
Sandblæst Dalby fra Industri Beton A/SSandblæst Vikans fra Industri Beton A/SAlm grå beton fra Industri Beton A/SHvid beton fra Industri Beton A/S

Har du specielle ønsker til farve eller overflade, så kontakt os.

HUSK - trinene sælges via forhandlere
Vær opmærksom på, at vores trin udelukkende sælges via forhandlere (fx byggemarkeder eller en håndværker med CVR-nr.). Hvis du har spørgsmål til produktet, så anbefaler vi, at du snakker med din håndværker eller dit byggemarked. Men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os.