Skip to main content

Fusion

15. maj 2019

Virksomhederne Perstrup Beton Industri A/S og ØSB A/S samles endnu mere, da vi pr. 1. maj 2019 fusionerede de to selskaber. Det juridiske navn på det nye selskab er ØSB A/S. Fremover vil du primært møde vores fælles navn: Industri Beton, men navnene på vores afdelinger vil stadig være i brug; især lokalt. Med fusionen bliver Industri Beton en af landets største betonelementproducenter. 

Har du en aftale med Perstrup Beton Industri A/S? Så overdrages den til ØSB A/S. Overdragelsen og forpligtelserne af aftalen er også gældende fra 1. maj 2019. Det  indebærer, at ØSB A/S bliver den nye kontraktansvarlige part i henhold til jeres aftale. Aftalevilkårene forbliver uændrede, og din kontaktperson forbliver ligeledes den samme.

CVR-nummeret for ØSB A/S er: 26511356.

Vi ser frem til fortsat at kunne tilbyde Perstrups produkter og services.